Please use "Google Translator" until the author' English translation is completed, or for other languages

 

Recursos

 

apusapus

     

Centre de referencia en la rehabilitació de falciots. Aquest centre alemany rep anualment mes de 700 falciots i realitza tractaments que van des d'operacions de fractures fins a injerts de plomes.

hildeandGillian

gillian

     

Hilde Matthes a Alemanya i Gillian Westray al Regne Unit són expertes criadores de falciots, utilitzant sengurament la millor dieta possible. Tan de bó fos possible utilitzar-la a tots els centres de recuperació!

En aquest documents, Hilde Matthes descriu en detall el seu mètode de cria, on no puc estar d'acord amb la seva opinió dels cucs de la farina. Gillian Westray exposa un estudi de cas de la increible recuperació d'un falciot arribat en estat crític al seu centre.

 

El document es pot trobar en els següents idiomes:

Hilde Matthes

catalan

spanish-flag-small UK_flag

 

 

Gillian Westray

catalan

spanish-flag-small


 

 

 

chimneyswifts     

Lloc web dedicat al Chimney Swifts als Estats Units. La dieta del cuc de la farina esta basada amb l'utilitzada per Kyle and Kyle al seu centre de recuperació.

 

commonswift

     

Lloc dedicat al Falciot Negre, amb informació de tota mena. Des de dades extensives sobre la biologia de l'espècie, consells d'instal·lació de caixes niu, art, projectes, connexió a webcams a nius, etc. També referències i informació relacionada amb la cria i rehabilitació del falciot.

 

swiftconservation

      Swifts Conservation es una plana del Regne Unit on es pot trobar també variat tipus d'informació, més enfocat a la conservació de l'especie. Informació per instal.lació de caixes nius, consells per arquitectes, etc. També referències i informació relacionada amb la cria i rehabilitació del falciot.


 

actionforswifts

     

Blog molt actiu per gent interessada en qualsevol tema relacionat amb els falciots.

 

school

     

Projectes a escoles a Alemanya. Arlet Wills mostra a la seva plana tota mena d'informació i recursos per explicar, conscenciar i entusiasmar als nens amb els falciots. Una gran excusa per omplir l'escola amb caixes niu.

El lloc és en Alemany però podem traduir el lloc posant el link de la plana a translate.google.com/#

Ple d'històries de pollets criats a mà, com el poll que va ser criat per la Dr. Haupt a Frankfurt o altres com en Zirpi, en Findi o en Samir.