DONA PER UN FALCIOT

 

                                         MOLTES GRÀCIES!
      

 

                                                                  
AJUDA A UN FALCIOT!   

Un falciot = 12 €

 

 

 

 

 

 


Els fons són utilitzats per continuar la recerca en la rehabilitació de falciots, donant també suport a algun centre de recuperació i voluntaris que no puguin assumir la rehabilitació de tots els falciots greus o l'ús d'una dieta pura d'insectes

Una dieta basada en insecte ha mostrat un canvi radical en la rehabilitació del falciot. Tot i això, es segueixen trobant molts casos de falciots problemàtics en varies àrees:

     1-Polls que els costa menjar, vomiten i han de ser forçats de forma continuada.

     2-Casos de falciots amb problemes de plomes a l'origen.

    3-Casos de falciots volanders que arriben molt prims ja quasi en el període que haurien de deixar el niu en plena condició física.

Tot i l'ús d'una bona dieta, l'èxit de recuperació d'aquest polls és baixa. Molts moren el primer o segon dia d'arribada al centre, altres tenen una recuperació de pes poc optima que posa en risc la seva supervivència a la natura, o molts d'altres han de ser sacrificats en els casos de problemes de plomes.

El  projecte de recerca investiga mètodes per a la rehabilitació d'aquests casos greus i contribuir a la creació d'un protocol de cria a ma que pugui ser utilitzat àmpliament pels centres de recuperació de fauna salvatge.