Please use "Google Translator" until the author' English translation is completed, or for other languages

 

Rehabilitació

Per informació sobre teràpies veterinaries aplicades als falciots es pot visitar la plana de la de la Mauersegler Klinik a Frankfurt, lloc de referencia en la rehabilitació de falciots.

A la secció "Veterinary", la Dr. med. vet. Christiane Haupt dona extensiva informació per a veterinaris, resultat de la seva amplia experiència i anys de dedicació als falciots i altra fauna salvatge.

Amplia informació de la seva recenment publicada tesis doctoral pot ser trobada de forma oberta a aquest lloc web.

Haupt CM (2009) Radiologische Diagnostik am Mauersegler Apus apus (Linnaeus 1758): Anatomie und Pathologie des Skeletts und ein Beitrag zur tierärztlichen Therapie un Prognose. Dissertation thesis, Justus-Liebig-Universität Giessen, Giessen

 

              


apusapus


 

mauersegler_vet        

      El lloc web és en alemany i s'esta treballant en la seva traducció a l'anglès i castellà. L'apartat "veterinary" està parcialment traduït a l'anglès. Google translator pot ser un ajud per traduir els continguts de la pàgina encara no completats.


 

 

La Dr. Christiane Haupt, de la Muersegler Klinik a Frankfurt, realitza operacions a fractures amb éxit. Com aquesta fractura de radi.

 

fractura_de_radi

 

 

 


Injert de plomes realitzat per la Dr. med. vet. Christiane Haupt.

El falciot va ser alliberat als pocs dies, mostrant un domini perfecte del vol.

Molts falciots mostren problemes greus al plomatge. Ocells que són irrecuperables i hauran de ser sacrificats sense aquest tipus d'intervenció. 

Malauradament, només la Dr. Haupt a la Mauersegler Klinik te la experiència necessària per portar a terme aquestes complexes intervencions amb un éxit absolut.

Esperem en un futur que aquestes tècniques puguin ser utilitzades a altres centres de recuperació.


Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

plumes_preparades

imping1


imping2

imping3

imping4

imping5